Kabinets strømstik er ikke bange for lyn.

Date:2018-05-30
Lynbeskyttelsesskabs strømudtag, også kaldet overspændingsbeskyttelse PDU.
En overspænding, også kendt som en overspænding, er, som navnet antyder, en øjeblikkelig overspænding, der overstiger den normale driftsspænding.
Grundlæggende er en bølge en voldsom puls, der opstår på blot et par milliontedele af et sekund.
Mulige årsager til overspændinger omfatter tungt udstyr, kortslutninger, strømskift eller store motorer. Produkter, der indeholder overspændingsdæmpende enheder, kan effektivt absorbere pludselige udbrud af enorm energi for at beskytte tilsluttet udstyr mod beskadigelse.
En overspændingsbeskytter, også kaldet en signallynbeskytter, er en slags elektronisk enhed til at yde sikkerhedsbeskyttelse til forskelligt elektronisk udstyr, instrumentering og kommunikationslinjer. Når et elektrisk kredsløb eller en kommunikationslinje pludselig genererer en stigning i strøm eller spænding på grund af ekstern interferens, kan overspændingsbeskytteren lede og shunte på meget kort tid, og dermed undgå skader af overspændingen på andet udstyr i kredsløbet.
Med udviklingen af ​​cloud-æraen, skal datacenterudstyrets drift beskytte strømforsyningssystemet lynsikkerhed. Den nuværende fælles kabinet stikkontakt struktur, uden nogen ifølge og beskyttelsesforanstaltninger, enkel funktion, brugen høj risiko, når lynbeskyttelsesfejl vil føre til stikkontakten ned, hvilket resulterer i alvorlige tab. Så hvis skabets stikdåse er udstyret med en overspændingsbeskyttelse, kan konverteren give en alarmindikation, når lynbeskyttelsen svigter, samtidig med at det sikres, at skabets strømstik ikke bliver slukket, så noget kritisk udstyr ikke får lov til at slukke, er meget nødvendigt.

For more information, please call us at +86-574-63783045 or email us at [email protected].


Tel:+86-574-63783045
TILBAGE